Werken bij Sicuro

Wij van Sicuro zijn een kleinschalig familiebedrijf wat met veel passie en plezier samen werkt aan het creeren van uitdagende en speelse sport- speel- en beweegplekken. Houdt jij van korte lijntjes, direct en persoonlijk contact met je collega’s? Dan zoeken wij misschien wel naar jou! Wij bieden je de kans om mee te denken en jezelf te ontwikkelen, maar bovenal hopen wij natuurlijk dat iedereen met plezier bij ons werkt.

Vacatures

Momenteel hebben wij onderstaande vacatures. Gerichte of open sollicitaties kunt u sturen naar info@sicuro.nl, ook wanneer u een ZZP’er bent die wil samenwerken.

Productontwerp (stage)

PDF download

Monteur Speeltoestellen

PDF download

Werk-leerplek Productie

DPF download

Bedrijfskundige (stage)

DPF download

Werken bij Sicuro

Binnen de organisatie van Sicuro hebben wij de volgende disciplines in huis. De directie wordt gevormd door Nick en Louis Althuizen. Zij worden ondersteund door op kantoor de collega’s van ontwerp, verkoop binnendienst en administratie. De verdere uitvoering gebeurt op de werkvloer waar medewerkers in de werkplaats bezig zijn met de productie en buiten de deur voor plaatsing en het onderhoud van speeltoestellen. Daarnaast zijn er inspecteurs actief om speelplekken van klanten te controleren op veiligheid. Al het in dienst zijnde personeel van Sicuro heeft scholing gehad met betrekking tot het realiseren van veilige speelplekken, waarbij enkele ook bevoegd inspecteur speeltoestellen zijn.

Als organisatie van Sicuro zijn wij er van overtuigd dat wij leren van onze werknemers, maar dat wij ook anderen van ons moeten laten leren en geven wij graag terug aan de samenleving door onder meer het inzetten van werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt of beperkingen in de werkzaamheden. Hiervoor werken wij wanneer mogelijk samen met Senzer Helmond.

Stages

Sicuro is onder meer erkend leerbedrijf door S-BB en Stichting Hout en Meubel. Op MBO-niveau hebben wij stagiaires gehad vanuit ROC Ter AA, ROC Eindhoven, SUMMA Collega en het Koning Willem I College. Verder hebben wij bijna continu stagiaires van universiteiten, het HBO of Associate Degree van onder meer De Haagse Hogeschool, Avans, Fontys Hogescholen, Universiteit Antwerpen en de Radboud Universiteit.

Momenteel hebben wij enkele vraagstukken liggen voor diverse stagefuncties. In overleg kijken we graag wat bij je past, maar misschien heb je zelf wel een interessant onderwerp waar wij voor open staan. 

De volgende onderwerpen staan open voor solicitatie:
– Stage productontwerp (elk half jaar een nieuwe vacature);
– Bijhouden/uitbreiden van process-, veiligheid- en milieu-certificeringen;
– Voorraad en magazijninrichting;
– Marketing en sales.

In de regel hebben wij ruimte voor de volgende stages:
– BBL/BOL leerling Hout & Meubelbouw niveau 1 t/m 3 (In overleg ook andere houtverwerkingsopleidingen);
– Stage productontwerp MBO/HBO/WO;
– Administratie en office management;
– Overige onderwerpen in overleg.

Samenwerkingen en partners

Vanuit Sicuro werken we samen met verschillende bedrijven en partners om onze processen en producten te verbeteren. Zo ook met ABC E Business. Zie hieronder de video over onze samenwerking en ons bedrijf.