Natuurlijk spelen

Waar u een paar stenen en boomstronken ziet, ziet een kind een uitdagend parcours. Onze natuurlijke speeltoestellen zijn ontworpen met een visie waarbij een paar stenen en boomstronken niet zomaar gewoon zijn, maar de bouwstenen van een stimulerend parcours in de verbeelding van een kind. Ons assortiment natuurlijke speeltoestellen omvat zorgvuldig geselecteerde elementen, zoals stenen en boomstammen, die niet alleen een visueel aantrekkelijk landschap creëren, maar ook een uitnodigende omgeving biedt voor actief spelen en leren.

Onze speeltoestellen van natuurlijke materialen zijn een ode aan de omgeving, waarbij duurzaamheid hand in hand gaat met speelplezier. Of het nu gaat om het beklimmen van natuurlijke elementen, het balanceren op boomstammen of het ontdekken van de tactiele kwaliteiten van stenen, elk speeltoestel is ontworpen om de band tussen kinderen en de natuur te versterken.

Neem contact met ons op om een ontwerp te laten maken

Wat houden natuurlijke speeltoestellen in?

Bij Sicuro omarmen we het concept van natuurlijk spelen met onze uitgebreide collectie natuurlijke speeltoestellen. Of het nu gaat om een natuurlijk speeltoestel voor in de tuin of speeltoestellen van natuurlijke materialen op het schoolplein, we streven ernaar om een betoverende speelomgeving te creëren. Onze natuurlijke speeltoestellen belichamen de schoonheid van de natuur, waar kinderen kunnen klimmen, klauteren en ontdekken te midden van organische elementen. Elk natuurlijk speeltoestel is zorgvuldig ontworpen om de band tussen kinderen en de omgeving te versterken, terwijl duurzaamheid en speelplezier hand in hand gaan. Van stenen klimstructuren tot balansbalken van boomstammen, onze speeltoestellen nodigen kinderen uit tot ongebonden natuurlijk spelen. Laat Sicuro uw partner zijn in het creëren van een betoverende speelomgeving met onze natuurlijke speeltoestellen die het avontuur van de natuur naar de speelplaats brengen.

Inspiratievideo van RTV Focus bij Wijkboerderij de Kooienberg

Ontwerp

Het ontwerp van een speelplek is erg belangrijk. Wij helpen u de ruimte zo effectief mogelijk in te delen, maar ook houden wij in de gaten dat uw speelplek aan alle huidige veiligheidseisen voldoet. Ook bij een kleine beurs denken wij met u mee om tot een zo optimaal mogelijke resultaat te komen. Iedere locatie is weer anders, daarom staat ons personeel altijd voor u klaar om samen met u de voor u ideale speelplek te ontwerpen.

Weet u al hoe uw ideale natuurlijk speeltoestel of speelplek eruitziet of wilt u voorbeelden zien? Dat kan. Klik hieronder dan verder of neem meteen contact op met één van onze medewerkers.

Natuurlijke speelplekken

Bij natuurlijke speelplekken maken wij vaak gebruik van onbehandeld robinia hardhout, wat geïmporteerd wordt uit Hongarije. Al ons hout wordt op een maatschappelijk verantwoorde manier gekweekt, wat onder andere in houdt dat er voor elke gekapte boom één nieuwe wordt terug geplant. Wij gebruiken zoveel mogelijk hout dat is voorzien van PEFC- of FSC-keurmerk en dit heeft ook onbehandeld een levensduur van ongeveer 15 a 20 jaar bij normaal gebruik.

Brochures

Download de brochures hieronder. Brochures met prijzen zijn op aanvraag beschikbaar. Bij de toestellen staat aangegeven of deze geschikt zijn voor een natuurlijke speelplek of overige speelvormen.